Ciao tutti!

Don't be afraid. I won't leave you. I just want to say to you that you can read more about Milan on the Dutch blog ciaotutti.nl. As the articles are in Dutch, I will continue here in that language.

Ciaotutti.nl is de grootste en meest complete website als het gaat om informatie over Italie. Elke dag worden er nieuwe artikelen geplaatst met reisverslagen en tips over Italiaanse eten, de Italiaanse cultuur en haar prachtige taal.

Een ijsje op Piazza Duomo in Milaan smaakt extra lekker

Sinds het voorjaar van 2017 schrijf ik een maandelijkse gastblog over mijn dagelijkse leven in Milaan. En natuurlijk gaat dat vaak over de beste restaurants in Milaan, de lekkerste ijssalons, de leukste cafe's en de beste plekken voor het kopen van food souvenirs.

Een wandeling over de markt in Milaan, voor het echte Italie gevoel

Mijn geheime tip, waarover ik trouwens ook vertel tijdens mijn food tour door Milaan, is deze boerderij

Tijdens de blogs vertel ik ook vaak over mijn werk. Ik kan je bijvoorbeeld meenemen op een stadswandeling door de gezellige wijk Brera en eindigen onder de moderne wolkenkrabbers rondom Porta Garibaldi. Tijdens deze stadswandeling van ongeveer twee uur, vertel ik je alles over de geschiedenis van Milaan gezien door de lens van voedsel. Onderweg zijn er enkele proeferijen van lokale producten. Deze food tour door Milaan is de ideale manier om de stad te leren kennen.

Ook schrijf ik over de cafe's en restaurants die je moet bezoeken: om goede food en retail inspiratietours door Milaan te kunnen verzorgen, ben ik altijd op de hoogte van de nieuwste trends in de wereld van Milanese horeca en retail.

Volg mijn blogs via ciaotutti.nl. Ci vediamo presto?

RECENT POSTS
SEARCH BY TAGS
ARCHIVE