TOERS DOOR MILAAN

Lees hier meer over een stadswandeling of fietstoer door Milaan met een Nederlandstalige gids!

 

Ontdek in twee uur de beste bezienswaardigheden van Milaan tijdens de wandeling Milaan in een Notendop (ook family friendly). Geniet van de Milanese food specialiteiten tijdens de Old Milano Food Tour. Of maak een fietstoer door Milaan en leer de stad in een dagdeel kennen. 

Neem contact met mij op voor meer informatie of voor op maat gemaakte toers door Milaan met Nederlandse gids

Stadswandeling_Milaan_Nederlandse_gids

actueel

Stadswandeling Milaan

De toer Milaan in een notendop is het ideale begin voor je citytrip naar Milaan. We starten de toer op Piazza Duomo, met uitzicht op het belangrijkste monument van de stad. Via bekende bezienswaardigheden in het centrum van Milaan lopen we naar de gezellige wijk Brera. Vlak voor het einde van de tour bezoeken we het moderne gedeelte van de stad, met onder andere Piazza Gae Aulenti en het prachtige Bosco Verticale.

 

Tijdens de wandeling zie je bekende en minder bekende plekken in de stad. Onderweg geef ik natuurlijk tips geven voor de rest van jullie verblijf. 
Deze stadswandeling is ook family friendly te maken met een speurtocht voor kids tussen de 4 en 12 jaar. 

 

Boek nu deze stadswandeling door Milaan voor een optimaal begin van je weekend in Milaan.

Food Tour Milaan

actueel

Food Tour Milaan

Tijdens de Old Milano Food Tour leer je Milaan kennen door de bril van voedsel. Tijdens deze stadswandeling met Nederlandstalige gids door Milaan laat ik je kennis maken met de lokale (food)cultuur en tradities: verhalen die de meeste locals niet eens kennen. Het is de ideale manier om je stedentrip in Milaan te beginnen en de stad te doorgronden. Reserveer dus nu!

We accepteren boekingen voor groepen van 2 tot 30 personen en kunnen, op verzoek, de toer personaliseren. 

Neem contact met mij op voor meer informatie.

Fietstour in Milaan Nederlandsegids

actueel

Fietstoer Milaan

Stap op de fiets en ontdek in ruim drie uur de beste bezienswaardigheden van Milaan. 

 

Deze fietstoer door Milaan met Nederlandstalige gids brengt je langs de belangrijkste monumenten van de stad. De gids vertelt je meer over de geschiedenis en je hoort verhalen over het moderne Milaan rondom Porta Garibaldi en het Bosco Verticale. 

Reserveer een fiets voor de Milaan Highlights Bike Tour (Nederlands- of Engelstalig) of neem contact met mij op voor een prive-fietstoer door Milaan. 

 

De fietstoers worden uitgevoerd in samenwerking met Bike & the City Milaan!

contact
 

Thank you for your message. I will get back to you as soon as I can.